Servicii

serviciile noastre

Servicii WEB complete

Normal
Hover

Digital Marketing

Creăm campanii publicitare strategice pe rețelele sociale populare (precum Facebook și Instagram) și pe Google Ads pentru a te conecta cu publicul țintă potrivit la momentul potrivit. De asemenea, ne optimizăm pentru rezultate, asigurându-ne că obții un ROI maxim din investiția ta publicitară.

Mai mult
Normal
Hover

Optimizare SEO

Optimizarea SEO este esențială pentru a te asigura că site-ul tău web apare în topul rezultatelor căutării pentru cuvintele cheie relevante. Experții noștri SEO implementează strategii eficiente pentru a îmbunătăți vizibilitatea site-ului tău în motoarele de căutare, ajutându-te să atragi mai mult trafic organic valoros.

Mai mult
Normal
Hover

Website de Prezentare

Ai nevoie de un site web modern, atractiv și ușor de utilizat? Atunci platforma WordPress este alegerea perfectă pentru tine! La Safisoft Technologies, suntem experți în dezvoltarea site-urilor web WordPress personalizate care să corespundă nevoilor specifice ale afacerii tale.

Mai mult
Normal
Hover

Magazin Online

Ești gata să îți muți afacerea online? La Safisoft Technologies, oferim soluții complete de magazine online personalizate pentru a te ajuta să începi să vinzi online rapid și ușor. Platformele pe care ne bazăm sunt WooCommerce și Magento.

Mai mult
Normal
Hover

Mentenanta Website

Un site web bine întreținut este esențial pentru o prezență online de succes. La Safisoft Technologies, oferim servicii complete de mentenanță a site-ului web pentru a te asigura că site-ul tău funcționează fără probleme și este actualizat cu cele mai recente patch-uri de securitate.

Mai mult
Normal
Hover

Hosting

Alegerea unui furnizor de hosting potrivit este esențială pentru performanța și securitatea site-ului tău web. La Safisoft Technologies, oferim o gamă largă de planuri de găzduire pentru a satisface nevoile specifice ale fiecărui client.

Mai mult
shape one
Sunati-ne Acum

Vorbiți cu experții noștri